Lenyűgöz a növények szépsége

(És cookiekat használunk: Részletek)

Termékek Menü

Színharmónia a gyakorlatban

Nagyításhoz kattints a képre

Növénysuli tipp: ez a könyv kicsit kilóg a kínálatunkból, de nem lehet valódi kerttervezésről beszélni tudatos színválasztás nélkül. Azt javasoljuk, hogy akkor válaszd ezt a könyvet, ha nagyon megfontoltan szeretnél színeket vinni a kertedbe. Szóval: művészlélek vagy? Akkor hajrá!

"Ez a praktikus és izgalmas kézikönyv segít eligazodni a színek kavalkádjában és bevezet a színharmóniák rejtelmeibe. A különböző színhangzatokat hangulatokkal állítja párhuzamba, hogy az alkalmazott grafika, a lakberendezés vagy a képző- és iparművészet területén tevékenykedők biztos kézzel választhassák ki munkáikhoz a megfelelő színeket. A nagyméretű, kitéphető színminták segítségével szabadon keverhetik és kombinálhatják a különféle árnyalatokat, eltérő hatásokkal kísérletezhetnek az alkotófolyamat során. A számítógépes tervezést és a nyomdai előkészítést megkönnyíti, hogy a színminták CMYK értékei is megtalálhatók a könyv végén. Ez a kiadvány nélkülözhetetlen segítség mindazon tervezők számára, akik valóban színesben gondolkodnak."

Tudtad-e? A Növénysulinál minden vásárlásoddal a biológiai sokféleséget növelő tevékenységünket támogatod. Élőhelyeket teremtünk és fákat ültetünk.