Lenyűgöz a növények szépsége

(És cookiekat használunk: Részletek)

Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Díjmentes szállítás: 11.000 Ft felett

11.000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1.100 Ft

 


Szállítási módok:

mpl  gls

MPL Posta Pont (coop üzletek, mol benzinkutak)   /   MPL postán maradó   /   GLS csomagpont (papírboltok, vegyesboltok, ...)

Ha nem szeretsz "futárra várni" akkor a csomagpontot neked találták ki. Országszerte több ezer csomagátvételi pontot találsz, ahol a számodra kényelmes időpontban veheted át a csomagodat. Amikor a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS üzenetet küld a futárszolgálat.

MPL vagy GLS futárszolgálat házhozszállítás

Akkor érdemes ezt a szállítási módot választanod, ha sokat tartózkodsz otthon, vagy van lehetőséged a munkahelyen átvenni a csomagot. A futárszolgálat munkatársa az általad megjelölt helyre szállítja a csomagot. A futárszolgálat üzenetet küld a fontos csomagátvételi információkkal.

 

Kérjük, az átvétel során győződj meg a csomag épségéről. Amennyiben a csomag a futárszolgálatnál sérült meg, a futárszolgálat munkatársával együtt készüljön jegyzőkönyv az esetről.

 


Fizetési lehetőségek:

Online bankkártyás fizetés az OTP Simple Pay rendszeren keresztül. Gyors és biztonságos.

  simple_logo

 

Banki átutalás (előre utalás) - az Eladó bankszámla számára. A csomagot a pénz beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak

Eladó: Babi Alkotóközpont Kft.

Bankszámlaszám: 11739030-21397145-00000000

Bank neve: OTP Bank

Utánvét  – A legtöbb csomagátvételi ponton és futárnál bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni. A csomag átvételéről a futárszolgálat üzenetet küld a pontos információkkal.

 

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásunkat, hogy a lehető legkényelmesebb megoldást tudjuk nyújtani számodra, az aktuális szállítási és fizetési információk az ÁSZF részét képezik. 2019.03.25-től érvényes szállítási és fizetési tájékoztató letöltése PDF-ben:    szallitas_fizetes