Cookie-kat használunk. Részletek

Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Díjmentes szállítás: 11.000 Ft felett

11.000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1.100 Ft

Február elején az MPL-lel szállítunk minden csomagot, mert Sprinterről GLS-re váltunk. Február közepétől ismét két futárszolgálat közül választhatsz

Raktáron lévő termékek szállítási ideje kb. 2 munkanap. Fontos: a tényleges szállítási idő ettől eltérhet

Pontos információért kérjük érdeklődj elérhetőségeinken, extrém sürgős esetben telefonálj Enikőnek: 30/3038050

 

 

Partnereink:

     mpl   otp amex   maestro  mindenmasra   visa  visae

 

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásunkat, hogy a lehető legkényelmesebb megoldást tudjuk nyújtani számodra, az aktuális szállítási és fizetési információk az ÁSZF részét képezik. 2018.08.13-tól érvényes szállítási és fizetési tájékoztató letöltése PDF-ben:   szallitas_fizetes

 

 

Szállítási módok:


 

 

mpl

MPL futárszolgálat házhozszállítás

Akkor érdemes ezt a szállítási módot választania, ha sokat tartózkodik otthon, vagy van lehetősége a munkahelyén átvenni a csomagot. A futárszolgálat munkatársa az Ön által megjelölt helyre szállítja a csomagot. Például otthonához, vagy munkahelyére. A futárszolgálat üzenetet küld Önnek a csomag érkezése előtti napon a csomag érkezéséről, de pontos időpontot nem ad. Amennyiben a kézbesítést végző futár nem találta Önt a megadott kiszállítási címen, legtöbbször telefonon megkérdezi, hogy otthagyja-e a postán a csomagot, vagy megpróbálja egy másik napon a kiszállítást. Hogy valójában mi történik, az nagyban függ a kiszállítást végző futártól.

11.000 Ft feletti vásárlás esetén szállítási díj nélkül küldjük a csomagot.

11.000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1.100 Ft

Kérjük, az átvétel során győződjön meg a csomag épségéről. Amennyiben a csomag a futárszolgálatnál sérült meg, a futárszolgálat munkatársával vegyenek fel jegyzőkönyvet az esetről.

 

MPL Posta Pont (coop, mol) / MPL postán maradó (A posta) 

Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítja a Magyar Posta a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. 51 Csomagautomata, 185 MOL PostaPont, 265 Coop PostaPont és 2600 postai PostaPont áll kiterjedt csomaghálózatunk szolgálatában. Online rendelésnél válassza bármelyik MPL átvételi lehetőséget, egy PostaPont biztosan útbaesik.

Az átvételhez szüksége lesz személyazonosító okmányra, ha nem a címzett veszi át a csomagot, akkor pedig két tanú által aláírt meghatalmazásra. Ha a csomagja megérkezett a csomagátvételi pontra, e-mail és SMS üzenetet küld Önnek a futárszolgálat.

11.000 Ft feletti vásárlás esetén szállítási díj nélkül küldjük a csomagot.

11.000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1.100 Ft

Kérjük, az átvétel során győződjön meg a csomag épségéről. Amennyiben a csomag a futárszolgálatnál sérült meg, a futárszolgálat munkatársával vegyenek fel jegyzőkönyvet az esetről.

 


Megrendelésének értékét Ön a következő módokon egyenlítheti ki:

 

Online bankkártyás fizetés az OTP Simple Pay rendszeren keresztül. Gyors és biztonságos.

   simple_logo

 

Simple átutalás (előre utalás) - az Eladó bankszámla számára. Az OTP Simple egy biztonságos kapcsolaton keresztül az Ön banki rendszerébe irányítja a megrendelési folyamat során, majd az átutalást követően a Simple visszairányítja Önt a www.novenysuli.hu oldalra. A megrendelés számát kérjük, tüntesse fel a közlemény rovatban.

simple_logo

Eladó: Babi Alkotóközpont Kft.

Bankszámlaszám: 11739030-21397145-00000000

Bank neve: OTP Bank

 

Banki átutalás (előre utalás) - az Eladó bankszámla számára. A megrendelés számát kérjük, tüntesse fel a közlemény rovatban.

Eladó: Babi Alkotóközpont Kft.

Bankszámlaszám: 11739030-21397145-00000000

Bank neve: OTP Bank

 

Utánvét Sprinter futárnál: a csomag kézhezvételekor, a Sprinter futárszolgálat munkatársánál. A futárszolgálat munkatársánál kizárólag készpénzzel tud fizetni, bankkártyával nem.

Amennyiben a csomag ellenértékét nem tudja kiegyenlíteni a futárnak, a kiszállítás sikertelennek minősül, ez esetben kérjük, egyeztessen egy új időpontot a Sprinter ügyfélszolgálatánál.

 

Utánvét PickPackPont: a csomag kézhezvételekor, a Pick Pack Ponton. A legtöbb Pick Pack Ponton készpénz mellett bankkártyás fizetési lehetőség is van.

Pick Pack Ponton való fizetési lehetőségekről a választott átvevőhely elérhetőségén kérhet további tájékoztatást.

 

Utánvét MPL házhozszállítás / posta pont / postán maradó – A legtöbb MPL csomagátvételi ponton bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni, kérjük, érdeklődjön a választott csomagátvételi ponton pontos tájékoztatásért.

 

A megrendelés során válassza azt a fizetési lehetőséget és szállítási módot, amelyik Önnek a legkényelmesebb. Bízunk benne, hogy sikerült megválaszolnunk kérdéseit. További információért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, vagy írjon üzenetet az info@novenysuli.hu email címre.