Cookie-kat használunk. Részletek

Termékek Menü

Kapcsolat

Kapcsolat

Központi telefonunkat Enikő veszi fel: + 36 30 303 80 50

E-mail: Megrendeléssel kapcsolatos kérdések: info@novenysuli.hu  

E-mail: Jelentkezés munkatársnak, együttműködő partnernek, médiakapcsolat: iroda@novenysuli.hu

Postai levelet a következő címre tudsz küldeni: Babi Alkotóközpont Kft. 3213 Atkár, Fő út 57. Csomagátvételre itt nincs lehetőség

Minden e-mailre válaszolunk a lehető legrövidebb időn belül. Ha nem kapsz választ 2 nap alatt, akkor egyáltalán nem érkezett meg hozzánk az üzeneted, ebben az esetben kérünk, feltétlenül telefonálj nekünk


Rólunk

rolunk   rolunk   rolunk

Enikő és Andris vagyunk, a Növénysuli létrehozói. Ő pedig Pamacs, az egyik cicusunk.

Kedveljük a nagy, tágas tereket, sok fényt, a szabad levegőt és a természetes anyagokat. Lenyűgöz minket a növények szépsége, és nagyon szeretünk barkácsolni. Jó érzés együtt létrehozni valami újat és hasznosat.

Kifejezetten rosszul érezzük magunkat zsúfolt, zárt térben, vagy ahol túl sok felesleges tárgy van. Utáljuk a nagy mintás szőnyegeket, a kattogó, berregő és csipogó gépeket, és a televíziót.

Viszont nagyon szeretünk filmezni, ezért időnként felbukkanunk egy-egy kis helyi moziban, ahol kényelmesek a székek és nincs nagy tömeg. 

Szeretjük, hogyha egy filmben aprólékosan kidolgozott, kissé különc karakterek vannak, és tátott szájjal tudunk koncentrálni a frappáns dialógusokra. 

Szeretünk szóvicceket faragni, és átkölteni egy-egy híres verset vagy dalt. A hideg ráz minket attól, amikor az énekesnő magas fejhangon énekel egy zeneszámban. 

A macskáink szeretnek háton aludni, savanyú uborkát enni, és begyűjteni a pockokat az ajtó elé. Mi ez utóbbit nem bírjuk igazán.

Nagyon szeretünk együtt főzni, és zseniális kakaós süteményt szoktunk készíteni. Nem szeretjük a bonyolult ételeket, a karfiolt és a padlizsánt. 

Elalvás előtt szeretünk az ágyban olvasni, olyan könyveket, amelyeken keresztül megismerkedhetünk más emberek életfelfogásával. (És nem szeretnénk, ha ezért most Öreganyámnak, meg Öregapámnak hívnátok minket.)

Elég menő dolog, hogy tájépítészként nem hétköznapi helyekre is eljuthatunk. De nem kedveljük, amikor thai építésznek hisznek, és furcsa kérdéseket tesznek fel a keleti épületekről.

Szeretjük megtervezni a Növénysuli termékeket (a növényillusztrációkat Enikő készíti), és különösen jó érzéssel tölt el, hogy a gyártás/keretezés során magyar vállalkozókkal működhetünk együtt. 

Írj nekünk e-mailt, vagy kommentelj a közösségi média felületeinken, hogy mi is jobban megismerhessünk Téged:

insta     face      pinterest      youtube


Partnereink

Szeretjük, hogyha partnereink hozzánk hasonlóan gyorsan kommunikálnak, kedvesek és közvetlenek. Ezeket az értékeket nagyon fontosnak tartjuk a mindennapi együttműködések során. 

xLex - Levédéssel és védjegyekkel kapcsolatban ajánljuk az xLex szolgáltatásait. A Növénysuli 226180 lajstromszámú védjegyet segítségükkel jegyeztük be. 

abcdekor - Művészi munkák szkennelésével, reprodukciók készítésével kapcsolatban ajánljuk az abc dekort. Színgazdag giclée nyomataink náluk készülnek. 

shoprenter - Webáruház készítéssel kapcsolatban a shoprentert ajánljuk. Gyors, és jól használható weboldalunkat az ő rendszerükkel fejlesztjük napról napra. 


Tovább a kollekciókhoz >>

<< Vissza a főoldalra