Cookie-kat használunk. Részletek

Termékek Menü

Mogyorófa ágacska eredeti tollrajz

Nagyításhoz kattints a képre
Ár:
6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Ezt a kedves kis mogyorót ábrázoló képet elsősorban étkezőbe, vagy étterembe ajánljuk elhelyezni, de egy előszobában, vagy nappaliban is nagyszerűen megtalálhatja a helyét. 

A kép 14x20 cm méretű, kézzel készült eredeti tollrajz. Fekete színű toll, finoman törtfehér árnyalatú, texturált papíron. 2018-as munka. A kép állítva és fektetve is elhelyezhető. Egy pici mogyorófa ágacskát (Corylus avellana) ábrázol, melyen három szem mogyoró és négy mogyorófa levél van. A rajz késő ősszel készült, a saját kertünkben, amikor a falevelek már szárazak, és kicsit töredezettek voltak. A kép és a növény külön érdekessége, hogy ez az első három szem mogyoró, ami megtermett a kertünkben az egyik kis csemetén, amit 2017-ben ültettünk. 

A képet kemény kartonon, vízálló csomagolásban szállítjuk. 

Az eredeti rajzok az idő múlásával folyton változnak, ez adja az igazi szépségüket. A fekete színű tinta kicsit változtatja a színét, évek múlva halványabb, lilás árnyalatú lesz, a papír sárgul, vagy barnul.  Ahhoz, hogy kellő védelmet adj neki, mindenképpen keretezd be minőségi keretbe, vagy válaszd a mi keretező szolgáltatásunkat. Ha úgy érzed túlságosan féltenél egy eredeti rajzot, akkor válaszd hitelességi tanúsítvánnyal kiadott Giclée nyomatainkat (másolatokat), ezek az évek múlásával is színtartóak, és a képek ugyanolyan részletesek, mintha csak az eredeti lenne. 

Ha azt szeretnéd, hogy keretezve szállítsuk, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy a megrendelés során jelezd megjegyzésben. Keretező partnereink kiváló minőségű, tükröződésmentes üveggel ellátott keretet készítenek hozzá, egyedi megbeszélés szerint.

 

Nem kapható
Kifutás dátuma:
2019-06-19