Cookie-kat használunk. Részletek

Termékek Menü

Kamélia virágos kör alakú nemesacél bross

Nagyításhoz kattints a képre
További képek
3 cm átmérőjű kör alakú bross. Az ékszer fém részei 304-es minőségű nemesacélból készülnek. Ezáltal az ékszer ragyogó ezüst színű, színtartó, és teljes mértékben antiallergén. 

A brosst díszítő grafikának az eredetije kézzel készült tollrajz, egy kamélia virágot ábrázol, a mintát fényes üveg kaboson védi.

A bross biztonsági kapoccsal záródik: csak akkor nyílik ki, amikor te szeretnéd. Ráadásul a tű végét rendkívül jól védi a zárórész, így biztosan elkerülöd a véletlen beakadásokat.

Az ékszert antiallergén tulajdonsága miatt érzékeny bőrűeknek ajánljuk, továbbá azoknak akik szeretnek elegánsan öltözködni. Kitűzheted a kosztümödre, összefoghatod vele a sáladat, díszítheted vele a sapkádat vagy kalapodat... Magára fogja vonzani a figyelmet. 

Az ékszer készítőjének ajánlása: "Sokáig azt gondoltam, hogy a brossok csak nagymamáim szekrényében rejtőznek, és a fiatalkori emlékek visszaidézésén kívül ma már szóba sem jöhetnek. Erre az egyetemen találkoztam egy 30 körüli csajszival, évfolyamtársam volt. Mindig tip-top, magassarkú cipő, elegáns smink, frizura,... Képzeljétek ő a brossot mintegy védjegyként használja, mindig van  a ruháira tűzve, és szebbnél szebb darabok vannak a készletében. Na ekkor változott meg a véleményem a brossokról, azóta szinte rajongok értük."