Lenyűgöz a növények szépsége

(És cookiekat használunk: Részletek)

Termékek Menü

Fejleszd velünk saját termékedet

Tekintettel arra, hogy egy növényillusztrációs weboldalon vagyunk, most valószínűleg arra számítasz: az egekbe fogjuk dicsérni a kézi rajzokba fektetett figyelmet, törődést; és az általuk keltett barátságos, mégis elegáns hatást. Aztán jó hosszan és részletesen kifejtjük, mennyire konstruktív a hozzáállásunk, és milyen gyorsak vagyunk. De itt most semmi ilyesmi nem fog történni. 

Arra biztatunk, sétálj egyet egy drogériában, egy szupermarketben a borpolc előtt, egy nagyobb könyvesboltban, vagy nyisd ki a legközelebbi magazint, ami a kezed ügyébe kerül. Rengeteg inger fog érni, ezért kicsit nehéz lesz a lényegre koncentrálni, de próbáld meg. Keress kézi rajzokat a címkéken, borítókon, csomagolásokon, ... érted, ugye? Érleld néhány napig, hétig, vagy akár hónapig, hogy ez kell-e Neked? Eléggé kifejezi azt, amit Te akarsz közvetíteni? Készíts piackutatást. Egyeztess a marketingeseddel, keress külföldi mintákat...

Amikor már meggyőződtél róla, hogy kézzel készült növényrajzokkal a tarsolyodban eredményesebb leszel a piacodon, vedd fel a kapcsolatot Enikővel a 30/3038050 telefonszámon, vagy írj nekünk az iroda@novenysuli.hu email címre. Minden üzenetre válaszolunk a lehető legrövidebb időn belül. Ha nem kapsz választ 2 nap alatt, akkor kérünk, feltétlenül telefonálj nekünk. 

korte bazsarozsa iris

<< vissza a főoldalra